Xbox 360 spellen downloaden en branden

Geplaatst door

Xbox 360 spellen zijn te downloaden en te spelen op de Xbox 360. Dit is niet legaal, maar stel je voor dat je een spel hebt gekocht en je de DVD ergens laat liggen. Iemand ruimt de kamer op en de DVD valt op de grond en er komen krassen op en is niet meer speelbaar. Dan wil je liever niet nog een keer 60 euro uitgeven voor een spel omdat je er al voor hebt betaald. In dat geval kun je er voor kiezen hetzelfde spel te downloaden en te branden.

Wat heb je nodig om gedownloadde spellen te kunnen spelen op je xbox 360?

  • Dual Layer DVD brander
  • Dual Layer DVD (8,5gb) van Verbatim
  • Omgebouwde Xbox 360
  • Img Burn software

Er zijn veel bronnen om xbox 360 spellen te downloaden. Je kunt nieuwsgroepen gebruiken, dat erg snel gaat, of de games downloaden met torrent. Wij hebben al handleidingen geschreven hoe je met torrents bestanden kunt downloaden, en hoe je met nieuwsgroepen films en series kunt downloaden. De handelingen die hier staan beschreven zijn ook geldig voor xbox 360 spellen, alleen moet je op andere namen zoeken. Op de nieuwsgroepen indexeer site newzleech.com is er een speciaal gedeelte voor xbox 360 games. Je moet opletten dat je een PAL versie download van het spel, NTSC is voor amerikaanse Xboxen en PAL is voor de Europese.

Tijdens het downloaden van je spel kun je alvast de software installeren die je nodig hebt voor het branden van games, dat kan op de imgburn website. Als je het programma hebt geïnstalleerd moet je het opstarten en configureren. Bovenaan in het menu moet je klikken op “Tools” en vervolgens op “settings”.

settings - Xbox 360 spellen downloaden en branden

Vervolgens ga je naar het tablad “write” en onder het kopje “options” bij layer break klik je op “user specified”. Achter “Sectors in L0” vul het volgende getal in: 1913760 en klik je onderaan op “ok”.

writesettings - Xbox 360 spellen downloaden en branden

Je komt nu weer terug in het begin scherm. Je moet op de knop voor “browse” klikken, dat is het gele mapje met een vergroot glas. Als je het spel hebt gedownload en hebt uitgepakt (met Winrar) heb je twee bestanden: een .iso of .bin bestand en een .dvd bestand, het .DVD bestand is absoluut noodzakelijk! Dan zoek je het .dvd bestand van je spel en klik je op “open”.

openfile - Xbox 360 spellen downloaden en branden

Vervolgens kies je rechts onder bij write speed “2.4x”. Het is belangrijk dat je het spel op een lage snelheid brandt, anders kan het zijn dat de Xbox 360 het spel niet kan lezen. Daarna klik je op het icoon van de hardeschijf -> CD om het spel te branden.

burn - Xbox 360 spellen downloaden en branden

Het branden zal wel een tijdje duren, maar dit is het wachten waard!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (11 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Xbox 360 spellen downloaden en branden, 4.6 out of 5 based on 11 ratings

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *