Wat te doen met je foto’s?

Geplaatst door

Het is sowieso een goed idee om je foto’s te backuppen. Zonde toch dat je foto’s verliest als je computer crashed?


Je kunt je foto’s uploaden naar verschillende diensten. Op Facebook kun jij je foto’s delen met iedereen die je lief is. Op flickr en 500px kun je de foto’s delen met andere in fotografie geïnteresseerde mensen. Dropbox of Google Drive kun je dan weer gebruiken om voor jezelf een backup te maken. Let er wel op dat je niet onbeperkt ruimte hebt. Standaard heb je 2-5GB gratis ruimte. Wil je meer? Dan zul je een abonnement op de dienst moeten nemen.

Fysiek bewaren
Foto’s op de computer en internet is natuurlijk erg leuk. Maar je klikt er zo snel door heen, en dat terwijl die herinneren zo mooi zijn! Daarom is het leuk om al deze prachtige herinneringen te bewaren in een écht fotoalbum. Als je er doorheen bladert voelt het alsof je weer terug bent in de tijd. Andere leuke toepassingen zijn bijvoorbeeld stickers op de muur, losse foto’s of andere vorm van wanddecoratie zoals canvas. Later zullen we verder in gaan op hoe je toekomstige herinneringen nóg mooier kunt vastleggen.

Een handleiding “Hoe maak je mooie foto’s met je smartphone” en “hoe maak je de mooiste portretfoto’s van je kinderen” zal binnenkort online gezet worden. Dit zullen we aanvullen met photoshop tutorials. Want een foto is de eerste stap, maar het bewerken er van is de volgende cruciale stap.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Wat te doen met je foto's?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *