Handleiding iPhone 4S Open Maken

De iPhone 4S is er. Reden voor een nieuwe handleiding om de iPhone 4S open te maken. De handleiding van iFixit hebben wij vertaald. Alle credits gaan naar hun.

Let op: Het open maken van de iPhone 4S is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het toestel. Ook vervalt de garantie als u de iPhone 4S open maakt.

first image

Stap 1 — iPhone 4S Openen

first image
thumb image 2
thumb image 3

Stap 2

first image

Stap 3

first image

Stap 4

Onderin de iPhone 4S zitten twee schroeven, haal deze er uit met een

Stap 5

Als de schroeven uit de iPhone 4S zijn, kunnen we de achterkant van beneden naar boven schuiven en het er af halen. Nu komen we bij de batterij en het moederbord van de iPhone 4S.

first imagethumb image 2

Stap 6

De iPhone 4S accu kan er nu uitgehaald worden. Deze verschilt van die van de iPhone 4, en kunnen niet uitgewisseld worden. Daarna halen we uit de onderkant de luidspreker+ WiFi modules. Deze zitten met 2 schroeven, links en rechts, vast in de case. Haal ook voorzichtig de connector van de antenne los van het moederbord met een plastic tool.

first image
thumb image 2
thumb image 3

Stap 7

Met een plastic tool kunt u de achterste camera los maken. Dit is de nieuwe 8 megapixel camera. Ook kunnen de aansluiten van het LCD en touchscreen los gemaakt worden met een spudger.

first image

Stap 8

Met een plastic tool kunnen we nu het moederbord uit de iPhone 4S halen. Wees hier echter heel voorzichtig mee!

first image
thumb image 2

Stap 9

Als het moederbord er uit is gehaald, kunnen we het scherm los maken. Aan beide zijkanten zit het scherm vast aan de metalen behuizing met 3 schroeven per kant. In de hoeken zit het scherm nog vast met 4 kleine schroefjes.

first image
thumb image 2

Stap 14

first image

Stap 15

Nu maken we de iPhone 4S trilmotor los en halen we deze er uit. Als het scherm van de iPhone 4S vervangen moet worden zijn we nu klaar. Als er meer vervangen moet worden gaan we door naar de home button.

first image
thumb image 2

Stap 16

first image
thumb image 2

Stap 17

Als laatste halen we de front camera er uit.

Nu is de iPhone 4S helemaal uit elkaar gehaald en kun je alles weer in elkaar zetten.

first image

Overgenomen van iFixit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Handleiding iPhone 4S Open Maken, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
Categorieën: Computer

Eén reactie

 • hein kramer schreef:

  vandaag zag ik een tv commercial over man doet mobil perongeluk in de was machine en vrouw graagt waar hij is ,bel hem even en dan zie je een closeup van een stervende mobil in de trommel, Nog geen 10 minuten later, stop ik de vuilen was ,met mijn mobil in een broekzak in de was machine en realiseer mij 1,5 minuten later dat ik die ochtend ,deze in die broek had gestopt, de vraag is zijn er via reclame ,dwangmatigen zaken die ons beinvloeden om precies dat te doen waar je ander nooit van ze leven in zou trappen.
  ik hoop dat hij het overleeft heeft en voel me een ontzettende oen;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Geef een reactie