DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

Geplaatst door

Om nieuwe Roms of spellen voor je Nintendo DS te downloaden kun je naar http://www.frozen-roms.in gaan. Je kunt hier ook GBA roms downloaden, mocht je een flashkaart voor de Gameboy Advance hebben. Als je op de website bent moet je bovenaan bij “searchword…” de naam van het spel invoeren die je wilt downloaden, vervolgens klik je op “Search” en krijg je de zoekresultaten.

frozen roms.in 1 - DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

Let er wel op dat je bij de bestandsnaamt kijkt naar NDS! Als er GBA staat betekent het dat het spel voor de Gameboy Advance is, dit zal niet werken.

frozen roms.in 2 - DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

Als je op het spel hebt geklikt kun je voor verschillende downloadsites kiezen, in dit voorbeeld heb ik gekozen voor QShare omdat deze wel overzichtelijk is. Als je op één van de downloadsites klikt wordt de pagina in een nieuw venster geopend.

frozen roms.in 3 - DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

Op de website van Qshare.com kun je kiezen voor 2 mogelijkheden: Free (gratis downloaden, maar dit is beperkt) of Premium, voor als je een betaald abonnement bij de website hebt. Klik op free, dit is goed genoeg om een NDS spel te downloaden.

frozen roms.in 4 - DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

Als je op free hebt geklikt wordt er een nieuwe pagina geladen, onder in het scherm kun je zien hoelang je nog moet wachten voor je het spel kunt downloaden. Als dit klaar kom er “your download link” te staan.

frozen roms.in 5 - DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

Klik op “your download link” om het spel te downloaden. Het spel is meestal ingepakt als rar of zip. Je hebt winrar nodig om het spel uit te pakken. Als je het spel hebt uitgepakt hoef je alleen het .NDS bestand naar je flashkaart te kopiëren.

frozen roms.in 6 - DS Spellen downloaden van Frozen-Roms.in

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *